Här får du en sommarpresent! ;o)

Sommar är blå himmel och vita moln och havsbris. Sommar är ledighet och skarp sol, mjukglass och skriket från måsar. Sommar är skrubbsår på barnknän, milda regn över doftande ängar, köer till campingens toa och fynd i Ullared. Sommar är vandring i öde fjälltrakter, stilla fiske vid en insjö, vattenrutschkanor, sill, nubbe och jordgubbar.

Sommaren, alltid för kort, är den glädje och njutning vi behöver för att orka med de andra nio månaderna som kommer med mörker, blåst, regn, snö och kyla.

Sommaren är också läsningens tid, kanske mer än någon annan. Eller lyssningens, eftersom alltfler föredrar att höra en bok uppläst av en bra skådespelare.

•LindoCo_Öhrlund_138x214_Katalog_28.1.16.indd

Min senaste bok – ”Där inga ögon ser” – uppläst av den fantastiskt duktige Stefan Sauk, har länge legat på topplistan över ljudböcker. Du som inte har lyssnat på den får nu en gratischans att möta den buttre kommissarien Ewert Oswald Truut och hans medarbetare Carolina Herrera och Måns Schmidt, när de försöker lösa ett tio år gammalt fall som är ouppklarat.

Du som redan har läst den eller lyssnat på den får en möjlighet att lyssna på något annat.

Tillsammans med Nextory bjuder jag dig på en härlig sommarpresent – 20 dagars gratis abonnemang på tjänsten som ger dig tillgång till tusentals titlar att läsa eller lyssna till! Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan.

Jag blir förstås glad om du rekommenderar mina böcker till dina vänner. Stort tack, och ha en fantastisk sommar! :o)

Gör bara så här:

Klicka på länken http://www.nextory.se/kampanjkod

och ange sedan koden OHRLUNDSOMMAR