Landet jag inte känner igen, del 110: Våldtäkter och mord ger bra timlön

Det finns dagar när jag inte längre tror att det är sant. När jag undrar om allt sunt förnuft runnit ur de styrande och om PK-diktaturen växt sig så stark att sunda människor inte längre törs säga ifrån när det går över styr.

Låt mig ta två exempel: Gruppvåldtäkten i Ludvika och kommunernas förberedelse för att ge återvändande ISIS-krigare pengar, förturer och stöd.

Centrala Ludvika 00.30 den 17 oktober 2015. Anna (fingerat namn) har festat med pojkvännen, blivit berusad, illamående och vill åka hem. Hon ringer vännen Lasse (fingerat namn) som ska hämta dem vid Nordeabanken. Annas pojkvän blir stående och pratar med en kille, Anders (fingerat namn) medan Anna går mot banken för att hålla utsikt efter Lasse och röka. Vid banken möter hon tre män som ber om cigarretter. Hon bjuder dem. De pratar med henne på bruten svenska och engelska. De går med henne medan hon tittar efter Lasse. Vid restaurang Trägårn föreslår de tre männen att de ska ställa sig i en gränd.

I gränden går det fort. Anna har på grund av mörkret i efterhand haft svårt att säga exakt vem som har gjort vad men vad som har hänt råder det inget tvivel om. Männen pratar på sitt språk, de har dragit ner hennes strumpbyxor och trosor, tagit henne analt och stoppat fingrarna i hennes kön. Anna skriker på hjälp och försöker ringa. Männen tar hennes mobil ifrån henne. Anna skriker igen.

Anders och en kvinna, Cecilia (fingerat namn) hör hennes skrik och kommer springande till gränden. När de kommer flyr de tre gärningsmännen. Anna är panikslagen och i ett bedrövligt skick. Hon sitter på marken med nerdragna strumpbyxor och trosor. Cecilia hjälper henne att klä på sig. Polisen larmas.

Vid förhör i efterhand hävdar en av männen att de två andra har fullbordat våldtäkter och fått utlösning i Anna, vilket han har sett när de har dragit upp sina byxor igen. En av dessa två utpekade anser sig oskyldig och den tredje har enligt egen utsago aldrig ens varit där, känner ingen av de inblandade och vet inte vad det hela handlar om. Han påstår att han har varit hemma och tittat på film i mobilen. Åklagarens undersökning visar dock att det inte förekommit någon internettrafik i hans mobil vid den tiden. Vidare finns alla de tre männens dna på fimpar vid brottsplatsen.

Männens förklaringar vid förhör är tunna och osammanhängande. En av dem frågar, när han blir topsad på asylboendet om polisen har ”testat henne”, trots att polisen inte ens uppgett vad topsningen handlar om!

De sammantagna beskrivningarna tillsammans med teknisk bevisning gör att Tingsrätten finner det bevisat att samtliga tre män befunnit sig på brottsplatsen, att de hjälpts åt att genomföra en grov våldtäkt. Minimistraffet är fyra års fängelse och mer blir det inte eftersom rätten finner att ”Å andra sidan har målsäganden inte drabbats av några fysiska skador och händelseförloppet har varit relativt snabbt.”

Jag översätter juridiska till svenska: ”Knulla henne snabbt, håll gärna fast henne men slå henne inte så kommer du billigare undan.”

Männen döms till fyra års fängelse var och till utvisning. Nu kommer det roliga: Dels får Migrationsverket (!) intyga att det just nu vore okej att utvisa dem till deras hemland, men att man senare får ta hänsyn till situationen där. Läs: Om det är aja-baja-läge i hemlandet om tre år så får de inte utvisas utan ska stanna i Sverige. Dels utvisas de i bara tio år.

Tio år. Varför? För att sedan komma tillbaka och få nya permanenta uppehållstillstånd för att våldta igen? Toppen.

Anna begär ersättning med totalt 216 860 kronor, en skitsumma för den våldsamma kränkning hon utsatts för och som sätter spår för livet. Tingsrätten sänker beloppet med 50 000 kronor. Tacka för det, för det är du som ska betala. De åtalade har inga pengar. Du ska också betala deras advokatkostnader på 328 973 kronor. Förutsatt att alla tre sitter av tre av de fyra årens fängelse så ska du också betala fängelsevistelsen: 3 x 3 000 x 1 095 dagar = 9 855 000. Din totalsumma på skattsedeln: 10 400 833 kronor.

Tio miljoner. Plötsligt händer det. Grattis. Tio miljoner som kunde gått till vård, omsorg, skola, polis, vägbelysning, äldrevård – you name it.

Men så kommer nyheten. Målet överklagades till Svea Hovrätt som konstaterade att tingsrätten hade rätt i det mesta. Det hade visserligen bevisats att alla tre gärningsmännen var vid offret när hon våldtogs och ingen hade gjort något för att hjälpa henne. Men så påstår Hovrätten att en av de tre varit mer passiv än de andra och vidare att ingen egentligen kan bevisa vem som gjort vadAlltså frias alla tre männen för våldtäkten.

Jag översätter juridiska till svenska: Se till att ni är tillräckligt många som knullar slynan och ljug skiten ur er i rätten, så går ni fria.

Den förste gärningsmannen, han som bedyrade sig oskuld, får nu ett skadestånd på 140 000 kronor för tiden han suttit häktad. I förlängningen kan även de andra två begära skadestånd.

Och Anna förlorar automatiskt hela sitt skadestånd.

För dig som skattebetalare är det en jättevinst. Om vi rufft räknar med att alla tre våldtäktsmännen får samma skadestånd så klarar du dig med dem plus advokatkostnaderna, totalt 748 973 istället för dryga tio miljoner.

Samhället har sparat in över nio miljoner och samtidigt skickat en viktig, informativ signal: Gruppvåldtäkter är helt okej om ditt samvete inte besvärar dig alltför mycket. Ljug och gå fri.

Jag har aldrig våldtagit någon men jag gissar att ett normalt våldtäktssamlag är över på mindre än fem minuter. Låt oss vara generösa och räkna fem. Skadestånd: 140 000 kronor. 28 000 kronor i minuten. Skattefritt.

Timlönen för gruppvåldtäkt – direkt från dina skattekronor – är alltså 1 680 000 kronor. För en svensk polis tar det över fem år att tjäna ihop samma summa. Före skatt. 

Gruppvåldtäkter är stort på modet numera, oavsett vad pk-diktaturen säger. Jag vill bara säga att det här inte var den sista vi såg, inte heller den sista där gärningsmännen gick fria.

Förstå mig rätt. Jag är den siste som vill att någon ska dömas oskyldig. Men när den sammantagna bevisningen är så kraftig som i Ludvikafallet är det en skandal att gärningsmännen tillåts gå fria, får skadestånd och tillåts att stanna i landet. En kvinna har blivit kränkt och skadad för livet. Våldtäktsmännen gapskrattar åt henne, vilket även domstolen och samhället gör.

Och samhället – det är du och jag. Vi gapskrattar åt Anna för att hon blev gruppåsatt i den där gränden som tack för att hon hade bjudit på några cigarretter. Vi betalar våldtäktsmännen för att de gjorde det.

Läs tingsrättens dom här:

https://minfil.org/kdn7mbbdb8/Falu_TR_B_177-16_Dom_2016-03-30.pdf

Så över till det fantastiska bemötandet av återvändande IS-krigare.

Nyligen har media beskrivit att flera svenska kommuner förbereder sig för hur de ska hantera återvändande extremister. Jag citerar Sveriges Radio, P4 Kronorberg:

”– När det här ämnet kom så tänkte vi först ”Oh gud, hur ska vi hantera detta”, men ganska snabbt kom vi på att vi ska hantera detta på samma sätt. Det här är oro som vilken annan oro som helst, säger säger Anna Sjöstrand, som är kommunens samordnare mot våldsbejakande extremism.

I Lund är slutsatsen att avhoppare från våldsbejakande extremistiska grupper ska hanteras som avhoppare från andra miljöer, till exempel den organiserade brottsligheten. Efter en utredning av personens behov kan kommunen hjälpa till med boende, sysselsättning eller försörjning.”

Först trodde jag att jag läste fel. Igen. Sedan – tillbaka till verkligheten:

I Sverige, ett land som statsministern betecknar som ”feministiskt” och ”som en human stormakt” välkomnar vi utländska män som har åkt iväg för att tortera, bränna, våldta kvinnor och barn, mörda män. Vi ska ge dessa sadister ett välkomnande, körkort, pengar, bostad, förtur till arbete och svåråtkomliga bostäder – allt detta medan våra ungdomar går arbetslösa och inte kan hitta en första bostad till ett vettigt pris. Läs här:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6540648

Håller jag på att bli galen? Tydligen. Ty PK-diktaturen växer sig starkare. Den bildas, formar och växer med hjälp av kändisar, journalister och författare som naturligtvis aldrig varit i närheten av att bli hotade, torterade eller våldtagna.

En av PK-diktaturens självutnämnda talskrivare är Aftonbladets krönikör Oisín Cantwell. I förrgår förlöjligade han alla svenskar som inte förstår hur lätt det här i själva verket är – att de som kommer tillbaka och har begått krigsbrott naturligtvis kommer att ställas inför rätta. Men att vi måste komma ihåg att en hel del av dem säkert inte har gjort sig skyldiga till brott – de har bara lagat mat eller skött om förråd (!).

Läs krönikan här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article23746031.ab

Cantwell är ung och jag sticker ut hakan genom att gissa att han aldrig har gjort lumpen och därmed inte vet vilka uppgifter som ingår i skarpt läge, i krig (än värre om man är fundamentalist). Nu sticker jag ut hakan en gång till: Jag antar att Cantwell aldrig sett ett barn i livsfara, en svårt misshandlad kvinna eller en brutalt mördad man.

Jag har sett barn i livsfara. Jag har sett rejält misshandlade kvinnor. Jag har sett mördade män med färskt blod sipprande ur såren. Inte i krig. Men i slumområden där krigsliknande förhållanden råder.

Det var inte vackert, det var vidrigt. Jag mådde illa varje gång och jag drömmer om det ibland. Då är jag ändå en amatör jämfört med de kolleger som är krigskorrespondenter. Och kanske skulle herr Cantwell ta ett samtal med dem, om hur verkligheten ser ut.

Vad jag försöker säga är att det är lätt att sitta på läktaren (Aftonbladets varma redaktion) och gapa innan man går hem till tryggheten där inga bränder, våldtäkter och mord sker.

Vi tar det från början: Sverige har, förhoppningsvis på goda grunder, beviljat asyl till en ung man som säger att han flytt från sitt land av skräck för att bli mördad. Så långt allt väl – vi ska hjälpa människor som flyr när de riskerar att bli mördade av galna rebeller eller lika galna regeringsstyrkor i Långtbortistan.

Men – så bestämmer sig den unge mannen för att åka tillbaka och slåss. Och uppdraget, Cantwell, handlar inte om att laga mat eller sköta förråd. Det handlar om att skjuta mot och döda barn, att spränga dem i luften så att armar och ben flyger. Det handlar om att tortera och våldta barn och kvinnor. Det handlar om att tända eld på levande män eller dränka dem medan man filmar och lägger ut det på Youtube. Det handlar om att stena kvinnor till döds och om att ödelägga hela byar.

För att sedan återvända till Sverige och få belöningen i form av körkort, jobb, kurator, pengar och bostad. Allt betalt av dina skattepengar som kunde ha gått till skolor, äldrevård, polis, vettiga löner till sjuksköterskor …

Är det jag som håller på att bli galen? Hur kan det feministiska Sverige och den humanitära stormakten belöna män som våldtar barn och kvinnor, som torterar och mördar?

Det enda Cantwell har rätt i är när han skriver att bevisläget är svårt. I krig finns det sällan vittnen som vill berätta.

Liksom vid gruppvåldtäkter.

Alltså går förövarna fria.

Min teori är dock den här: Jag tror knappast att någon som beviljats asyl i Sverige åker tillbaka till sitt hemland för att laga mat åt soldater eller räkna tröjor i ett förråd. Om man är fundamentalist handlar krig inte bara om att vinna utan också om att tortera de smutsiga hundar som utgör fienden.

Dessa perversa våldtäktsmän, sadister, torterare, brännare och mördare ska alltså tas emot med silkesvantar och kosta oss tiotals eller hundratals miljoner.

Tycker Cantwell och resten av PK-diktaturen.

Jag blir, på grund av mina blogginlägg, då och då beskylld för att vara rasist, fascist, inhuman och gudvetvad. Jag kan leva med skitsnacket för jag vet sanningen, jag kan se mig själv i spegeln på morgonen och det räcker bra.

Däremot funderar jag allt oftare på om jag håller på att bli galen. Hur kan alla feminister, kvinnokämpar och vanliga, hyggliga svenskar, humanister, godkänna att gruppvåldtäkter belönas med enorma belopp? Hur kan alla godkänna att mördare som inte ens är svenska medborgare ska få bidrag, bostäder, utbildning och förturer på vår bekostnad, medan dagens ungdomar ser en framtid i hopplöshet?

Håller jag på att bli galen? Eller är det landet? Jag efterlyser det där som jag växte upp med.

Rent, sunt förnuft.

 

41 reaktion på “Landet jag inte känner igen, del 110: Våldtäkter och mord ger bra timlön

 1. Eftersom SD enligt Löfven är ett nazistiskt parti borde ju även en SD-medlem som lämnar partiet få förtur till jobb och bostad, gratis psykoterapi, gratis sjukvård, och gratis körkort samt skuldsanering.

 2. Du är inte ensam om ditt tillstånd. Min tidigare livsglädje har övergått i en skön dödslängtan.

  Jag har börjat hata mitt eget land.

  Jag är tillräckligt gammal för att veta hur Sverige tidigare var och hur oproblematiskt det mesta var. Nu skall man ta hänsyn till och omfamna islam? Dessutom påstår man att muslimer och islam alltid funnits i Sverige.

  Det är helt enkelt INTE sant!

  Nu senast läser jag i Expressen om Camilla 19 år som är demisexuell. Demisexuell ? Om man på 70-talet hade givit Monty Python-gänget dagliga doser kraftfull LSD skulle de inte kunna åstadkomma sketcher som ens tenderade den galenskap vi dagligen tvingas acceptera. Det är synd om alla yngre som får sina hjärnor söndertrasade av feminister och kulturmarxister. Yngre människor kommer att springa ner dörrarna på psykmottagningarna för att feminister och kulturmarxister stökat till huvudet på dem och fullständigt kvaddat deras självkänsla.

  Undfallenheten för islam och muslimer är plågsamt. Inom några år har vi enorma värdekonflikter i vårt land enkom för att vi inte styrde upp det från början. Nu är de så många och därmed för sent. Serviliteten bland politiker gentemot muslimer kommer att bli omfattande och skadlig för landet. Sverige kommer att acceptera de vidrigaste av medeltida religiösa fasoner.

  Det gör mig heligt förbannad!

  Ett gäng 40-50-åriga tjejer åker på konsert till Göteborg. En 50-åringn skall firas. Detta är människor som vanligtvis inte pratar politik eller ens är intresserade av politik.

  Det enda de pratar om är den havererade invandringspolitiken under helgen. Vilket djävla 50-års firande? Och det är inga trevliga namn de gav invandrarna. En av tjejerna sa: ”skicka hem dem för helvete, jag vill inte se dem”. Det är medelklass jag pratar som har den inställningen och man är dödligt trött på invandringen. Det är den muslimska invandringen som orsakar deras vrede måste tilläggas. Rätt ska vara rätt!

  Politikerna med hönshjärnan Löfven som ledare vet om alla dessa problem. De vet att det kommer att bli oroligt i landet om inte inflödet stoppas och återsändande påbörjas. Om inget görs närmaste tiden kommer det att kollapsa inom 2 år.

  Min gissning är att inget görs. Man kommer istället att hänga ut och lagföra folk som säger ”neger”, protesterar mot något moskébyggen eller har synpunkter på halalslakt.

  Detta för att man vet hur fogliga svenskar ska hanteras. Muslimer är en helt annan femma och man är rädd för kravaller. Då är det kortsiktigt enklare att skjuta budbäraren.

  Långsiktigt är det en katastrof.

  Sverige, landet som inte längre är!

    • Nu är det ju det svenska folket som röstat fram de politiker som styr Sverige och därmed även stiftar landets lagar.
     Vill du sätta det svenska folket bakom lås och bom Snaphanen!

     • Hej.

      Kul att höra att du är för att vi skall styra vi beslutande folkomröstningar och inte via dagens partiväsende.

      För det är väl det du menar med att vi som röstar stiftar lagar?

      Antar att du anser att Schweiz är ett föredöme i sin politik.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

     • Erik! Nu har det svenska folket aldrig fått rösta i denna fråga – om invandringspolitiken.
      Det har ”man” inte velat. Så frågan har inte tagits upp. Men man har massivt tryckt på för att få tyst på dem som ens yppar sådana tankar. Rasist, nazist, främlingsfientlig. ”islamofob” m m blir man kallad om man tänker så…

    • Kul att du uppmärksammar min kommentar. Om jag vetat att den skulle få sådan spridning skulle jag korrekturläst bättre trots den sena timmen. Stolt över att uppmärksammas på samma blogg som giganten Julia Caesar 🙂

 3. Du är inte ensam. Sverige tycks allt mer likt en mardröm som det inte går att vakna upp i från. Det sunda förnuftet tycks sedan länge övergivet. Det är som att inga offer är för små för att uppfylla PK-kultens dröm om en härlig, färgglad tillställning där människor av världens samtliga etniciteter tillsammans blandas i en virvlande karneval. Försöker någon påpeka att vi istället kommer allt närmare det motsatta så är den personen inte bara rasist utan numera våldsnazist eller brun råtta, eftersom ordet rasist missbrukats så till den milda grad att det helt har förlorat sin innebörd.
  Våldsmonopolet tycks inte längre innehas av staten utan istället är det de kriminella som styr. Islamister flyttar hela tiden fram sina positioner och jag är på största allvar orolig för Sveriges framtid.
  Lyckligtvis är det allt fler som vaknar upp ur dvalan, jag kan bara hoppas att det inte är för sent.
  Jag vill passa på att slå ett slag för Folkets Demonstration.
  http://www.folketsdemonstration.se
  En varm och trivsam tillställning med många bra talare. Tillställningen har i media beskrivits som främlingsfientlig och vi som deltagit som våldsnazister, bruna råttor och annat fullkomligt verklighetsfrämmande, men det är en demonstration mot makten och galenskapen. Den är varken rasistisk eller nazistisk, besökarna är vanliga svenskar som oroar sig för Sveriges framtid. Nästa demonstration i Stockholm går av stapeln den 26/11.
  TV4 visade bilder på motdemonstranterna som skrek fula ord till oss fredliga demonstranter och TV4 påstod att motdemonstranternas demonstration var vår. Motdemonstranterna såg nämligen arga och skräckinjagande ut. Vi i Folkets Demonstration såg betydligt fredligare ut, med mestadels medelålders och äldre svenskar.
  Jag bifogar en länk om TV4 här:
  http://www.informationskriget.se/2016/01/31/medias-tydliga-agenda-att-smutskasta-folkets-demonstration/
  Ingen tidning i mainstream-media har rapporterat om vad som faktiskt sägs på Folkets Demonstration. Samtliga tal finns dock att höra på Folkets Demonstrations hemsida för den som är nyfiken.
  Det är upplyftande att träffa andra tänkande människor när det känns som nattsvartast.

  • Även detta är mycket bra skrivet.
   Undrar om det blir demonstrationer mot pajasen Lövén och hans saudi-arabien-besök. Landet där man piskar och hugger huvudet av folk.

   • Saudiarabien är en av USA:s och västvärldens viktigaste allierade i Mellanöstern.
    Att vår statsminister Löfven besöker detta land är en logisk följd av de nära band som finns mellan Sverige, EU och NATO.
    Om det sedan är moraliskt riktigt att stödja en regim som den i Saudiarabien är onekligen tveksamt men statsministern besök är ur ren realpolitisk synpunkt fullkomligt logiskt.

    • Lika logiskt, som att samlingsregeringen lapade Hitler i firslet och släppte igenom ”tysktågen”, under det andra världskriget?
     Gillar egentligen inte att behöva dra upp så gamla historier, men det är ju fortfarande populärt i många kretsar, och behövs ibland, för att tydligt illustrera bisarra företeelser. 🙂

   • Tack! Jag tvivlar precis som Erik nedan på att det blir mycket till protester. Saudi Arabien är helt enkelt för viktigt och man säger ogärna något nedsättande om landet offentligt.
    Dessutom verkar ju våra politiker göra allt för att vi i Sverige skall få del av de fina sharialagarna man har där. De har redan börjat att implementeras i våra förorter och om vi inget gör så kommer de sannolikt bli svensk lag på sikt…
    Jag såg just denna fantastiska video med Anne Marie Waters:
    https://www.youtube.com/watch?v=bzMCrCNmc3c
    Jag rekommenderar alla att se den!

  • Mycket bra skrivet. Håller med dig till 100%. Visst är det upplyftande att träffa likasinnade och känna att vi gör något när vi tillsammans protesterar mot vansinnet som sker i vårt land och med gemensamma krafter försöker få till en förändring.
   Har deltagit i flera av demonstrationerna. Det är en härlig entusiastisk
   stämning med gemenskap och värme och talarna säger många sanningens ord.
   Det verkar som att odemokrater skräms av kraften vi besitter och de försöker tysta oss genom att sprida lögner och piska upp en stämning av hat mot oss men vi ger oss inte, vi står enade.
   Bra att det går bussar till demon från olika delar av landet så alla som vill kan delta.
   Tillsammans kan vi förändra vårt land. Vi ses den 26 nov , hoppas vi blir riktigt många.

   • Jag hoppas också att många kommer, vår och våra barns framtid står på spel.
    Vi ses!

 4. Oerhört bra sammanfattat och skrivet som vanligt.

  Detta är tyvärr inget nytt och har pågått länge. Bra att du upplyser och påminner alla medborgare i vårt land om vad som sker.

  Det verkar tyvärr som folk i vårt land mest engageras mest av vem som vinner Robinsson eller Lets dance samtidigt som vårt fina och trygga samhälle fullständigt håller på att krackelera. Majoriteten av det svenska folket är ett typ exempel på den kokta grodan och vänjer sig långsamt i det varma vattnet tills det för sent.

  Det finns bara ett effektivt sätt att skapa förändring på detta.

  Rösta INTE på samma politiker som orsakat vårt land så stor skada. De måste bara röstas bort från maktens korridorer.

  Det är dags att släppa prestigen nu och tänka på våra barn och barnbarns framtid.

  Tack för ordet

 5. Hej! När jag läste dessa artiklar blev jag helt stum och förfärad.
  Jag förstår inte vad det är som händer i Sverige och hur de folkvalda politiker tänker!
  Detta är inte acceptabelt.

  Med vänlig hälsning

 6. Fullkomligt skrämmande!

  I mitt arbete rehabiliterar jag människor med psykossjukdomar.
  Det verkar som om en stor del av de politiker och tjänstemän som bestämmer har tappat verklighetsuppfattningen.

 7. Ja fy fan Dag(och alla andra såklart)
  Finns inte ens ord som kan beskriva vad jag anser om detta vansinne längre, det skulle säkert klassas som alldeles för grovt så jag avstår..

  Det absolut ENDA positiva jag kan se är att fler och fler vaknar upp och ser den här galenskapen som pågår. Sådana som jag(dvs sjuka utförsäkrade) har försökt att i åratal belysa vad som händer med oss sjuka och även de gamla som fattiggjorts.
  Vi har blivit kallade både det ena och det andra, anklagade för att supa, knarka eller bara vara allmänt inbillningssjuka.
  Fler och fler känner någon som nu drabbas och just det är väl inte egentligen så positivt, men det gör att fler och fler ser!

  Tack Dag för att du ger oss alla en lite starkare röst att nå ut om sådant som är helt åt skogen!
  //C

 8. Ja det finns ett val. Antingen röstar man på de partier som vill ha fler våldtäkter eller så väljer ett annat parti.

 9. Texten förtjänar att läsas av varenda människa i Sverige! Den (texten) visar att vårt land blivit ett enda stort dårhus där det inte finns en enda vansinnighet som inte är möjligt.

  Min enda tröst är att vansinnigheterna av matematiska skäl till slut mest kommer att drabba de 87% av väljarkåren som röstade på rena landsförrädarpartier och därför ytterst själva är ansvariga för vad de ställt till med!!

 10. Pingback: “Nothing to Do with Islam”? « Snaphanen.dk

 11. Det här landet sjunker som en sten ner till havets djupa botten.
  Dag du är en sann hjälte som ryter till och berättar hur det ligger till.
  Fortsätt med det. Du behövs!

  Tack!

 12. Jag blir så rasande att jag blir stum! Lag och rätt- det var länge sedan de följdes åt!
  Tack för dina texter- du har förmågan att formulera vad många känner!

 13. Aj, aj, aj… att nypa sig i armen hjälpte inte. Mardrömmen är på riktigt.

  Hur länge orkar våra stackars poliser fortsätta med sitt Sisyfosarbete, att ta fast vämjeliga nidingar, för att bidra till att skipa… orättvisa?

  Angående jihadistbarbarerna, så är väl de återvändande – förment ”svenska” – de allra mest skrämmande, eftersom de kan vara födda i vår ”feministiskt regerade, humanitära stormakt” och därmed redan innan de frivilligt(!) anslöt till islamist-packet utomlands, fått obegränsad tillgång till ”gratis” utbildning och fritidsgårdar med tillhörande professionellt curlande, skattefinansierad personal – VAD har de att skylla på…?

  Varför tror någon enda vuxen person i Sverige, att fortsatt sanslöst daltande, hejdlöst positiv särbehandling, vård och allehanda svindyra gräddfiler kan få våldsamma, hjärtlösa ”hypermaskulina” muslimskt indoktrinerade stamkrigare, att avhålla sig från att fortsätta mörda, tortera, våldta, terrorisera och vandalisera…

  … bara vi ”tar emot dem” (Criminals Welcome?), överöser dem med (lånade) skattemedel och kan förmå oss att låtsas, att de är helt vanliga MÄNNISKOR, när precis allt talar för motsatsen?

 14. Jag vet inte var jag ska börja … Daily Mail, kallas för rasister och att de försöker smutskasta Sverige. Hallå? Det finns ingen som ”behöver” smutskasta Sverige, det räcker så bra med att bara berätta om verkligheten om vad som händer i landet. Ingen ( normal människa) känner igen Sverige längre, vilket Daily Mail har gjort reportage på. Varje dag ser jag kvinnor insvepta i religiösa tygsjok, och dessa kvinnor kallar jag för sopsäckar. Dels för att de behandlas som skräp men också för att deras tygsjok ser ut som svarta sopsäckar. Men återigen,ingen verkar bry sig att dessa kvinnor med sina tygsjok skriker ut vad de inte står för: INTE FÖR DEMOKRATI, YTTRANDEFRIHET ELLER JÄMLIKHET, och varje gång jag ser dem, dagligen i Göteborg, mår jag illa och tänker: Hur kommer Sverige se ut om trettio år? Nä, jag lever högst troligen inte då, men ni som har barn och barnbarn, vad tänker ni? Tack kära Dag för att du orkar skriva om det här! Tusen tack!

 15. Hej.

  Skrev om min post flera gånger, och tvingas inse att det finns inget sätt för mig att uttrycka mina åsikter och känslor som inte är brottsliga.

  Min medkänsla går till offret, och må kulturberikarna och raketingenjörerna som förgrep sig på henne, och de som skyddar och hyllar dessa, drunkna i en grisabrunn.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 16. Du har sammanfattat den svenska nationens pågående sönderfall på ett rätt bra sätt, Dag. Men trots att så oerhört många ser och reagerar på ett alltmer galet system, där kommuner enväldigt låter asylanter gå före i kön till hyresrätter och dessutom upphandlar bostadsrätter för migranters vidkommande, samtidigt som de tvingar igenom förändringar i stadgar för BRF så att deras skyddslingar ska få bo där… Notera att de går in på bostadsmarknaden och konkurrerar ut privatpersoner genom att använda privatpersonernas inskattade pengar mot dem.

  Och jag vet inte ens om jag vill gå in på att kommentera våldtäkten du beskriver ovan och domslutets hånfulla nervärderande av ”Anna”, samt hjältevälkomnandet av de hemvändande Daesh-krigarna, jag brukar ha lätt för ord, men i detta fall finner jag bara svordomar. Vi har en gravt underdimensionerad poliskår som är politiskt bakbunden att ingripa mot ”vissa” eller ens lämna signalement på ”vissa” efterlysta förövare. Dessa leds av en fatalt inkompetent administratör till RPC vars erfarenhet av polisiärt arbete begränsar sig till att ha själv i sina yngre år blivit gripen för att han slog sönder ett fönster på en affär i ett politiskt våldsamt utspel. Polismyndigheten, redan på dekis, har kastats in i en omorganisation av diaboliska mått vilket styr resurser fel, får poliser att vantrivas, varav många slutar och då inte bara för den pinsamma lönen. Om nu mot all förmodan denna kaosartade organisation briljerar och trots polisledningens politiskt styrda motstånd, lyckas gripa några förövare, kommer nästa instans: Tingsrätt, Hovrätt och Högsta Domstolen. Även här verkar var och varannan domare, åklagare och (förstås) försvarsadvokat, samtliga göra sitt bästa för att frikänna eller åtminstone finna förmildrande omständigheter för brottslingen. Brottsoffret bryr de sig skit i. Och detta med frikännanden och förmildranden verkar nå än mer fantasifulla nivåer när det råkar vara så att brottslingen är av utländsk härkomst.

  Det som är förunderligt i detta rättsliga haveri där brottslingar skrattar hela vägen till banken och där Daesh-bödlar får långt bättre stöd och hjälp än våra egna återvändande veteraner, är att våra rättsmyndigheter och politiker verkar förvänta sig att svenska folket ska godta detta. Att vi godmodigt ska se våra fruar, döttrar och flickvänner brutalt gruppvåldtas av barbarer från islamska länder utan att myndigheterna gör annat än rycker på axlarna och säger ”men det är ju så SYND om dem”… Att vi har fått köa flertalet år på en hyresrätt eller skuldsatt oss upp över öronen för att få tag i en bostadsrätt, medan närmaste granne fick(!) sin lägenhet utan problem som tack för att han slaktade kristna yazidier i Irak. Hur jävla dumma och flata tror våra politiker att svenska folket är?

  Ja. Vi är inte som fransoser som springer ut och bränner bildäck och häller dynga utanför kommunalhusen, bara för att de känner sig lite smygkränkta över något litet tjafs. Vi är inte som araber som vid minsta lilla gnista kan störta sitt hela land i blodigt, brutalt klan-, religions- och etniskt krig. Vi är ej heller som colombianer som oförtrutet håller en blodbestänkt kommunistisk kamp vid liv emot de styrande. I praktiken är vi nog förbaskat flata och passiva. Men hur länge är svensken det? Hur länge till står svensken med handen knuten i byxfickan och ser hur civilisationen och rättsstaten spolas ned i avloppet av ett etablissemang och en media som närmast pinsamt krampaktigt håller fast i den förlorade och mångfalt överbevisade mångkulturella ideologin? Att tvinga oss allt djupare in i en värld där brottslighet blir allt grövre och förekommande och segregationen mellan etniskt svenska och invandrardominerade områden blir allt tydligare, att tvingas till allt högre skattepålagor för att försörja alla ”kebabtekniker” – inte är det konstigt att alltfler inte bara får en någorlunda sund nationell inställning, men att det för vissa går komplett över styr och det uppkommer maningar till kamp genom våld mot såväl demokrati som mångkultur.

  Genom alla tider har politiker, media, skola och polis plus otaliga andra instanser bekämpat rasism och nazism i Sverige. Det har gått ganska bra, senast lades Svenskarnas Parti ned på grund av bristande intresse. Svenska Motståndsrörelsen består väl av ett hundratal pajasar med ungefär samma agenda som Revolutionär Kommunistisk Ungdom, frånsett att där RKU vill fängsla och avrätta alla höginkomsttagare, vill SMR fängsla och avrätta alla invandrare. På sistone, med en hejdlös invandring och alla dess följder, riskerar såväl SvP som SMR få ett ansenligt tillskott supportrar. Så om man vill hålla rasism och nazism utanför det här landet, är det ju komplett fel approach att fullkomligt översvämma det med den misslyckade mångkulturen och allt elände som där medföljer. Snabba omdaningar i ett samhälle föder motstånd, speciellt om omdaningarna är så pass negativa som mångkulturen är. Det borde vem som helst kunna förstå. Förutom en ideologiknarkande politiker eller journalist utan realpolitisk slutledningsförmåga vilken lever i villfarelsen att ju fler persier, araber, afghaner och nordafrikaner som välkomnas, desto bättre fungerar integration och assimilation. Och då menar jag integration och assimilation av ursprungsbefolkningen, inte av de som kommer hit. Jag oroas över Sveriges framtid. Det ser inte ljust ut. Inte ett dugg.

  Och samtidigt som politiker grälar om integrationen av migranterna ska ske genom att ge dem jobb (varifrån dessa jobb ska uppkomma sägs ej, det verkar finnas en jobbkran som kan öppnas eller dras åt på Rosenbad) eller genom ytterligare utbildning, står vi inför det faktumet att robotisering, datorisering och automatisering gör alltfler människor arbetslösa. Antalet ekonomer som behövdes att med papper, penna och räknemaskin räkna fram ett bokslut är otaligt fler än antalet ekonomer med ett kompetent affärssystem. Antalet programmerare att ta fram och underhålla detta affärssystem, minskar i takt med allt smartare självprogrammerande programmeringsverktyg. Självkörande fartyg, färjor, tåg, flygplan, bussar, lastbilar och taxibilar kommer om några tiotal år radera ut hela transportbranschen. Affärer blir allt mindre personalkrävande genom att kunden sköter betalning själv och kan rådfråga automater. Robotar kan sköta såväl vård- som hushållssysslor. Doktorer och kirurger kan arbeta på distans och diagnoser kan en dator med gedigen databas ställa långt bättre än en normal husläkare. En åker kan sås, harvas och skördas av en GPS-styrd traktor, djurhållning automatiseras ytterligare. Ett bra musikdatorprogram kan ersätta en hel symfoniorkester och film kan snart datoranimeras fram i så verklighetstrogen nivå att vi inte helt omöjligt kan komma se en nyinspelad film med Humphrey Bogart och Ingrid Bergman som huvudpersoner – i 3D och interaktivt, där tittaren får välja hur filmen utspelar sig och slutar. Bara några få exempel av många, där mänsklighetens insats i att arbeta blir allt mindre nödvändig. Trots detta påstår vissa ”statsvetare” och politiker att vi måste ha fler folk till att arbeta i det här landet. De nämner dock inte ett skvatt om den markanta skillnaden i arbetslöshetstal mellan etniska svenskar och invandrare. De nämner inte heller vad en sån ”orättvisa” leder till. De nämner inte att i framtiden kommer konkurrensen om allt färre jobb eskalera. Varför dölja detta faktum? Vad vill de få ut av det?

 17. I det Sverige Dag Öhrlund och jag växte upp i så var våldtäkt inom äktenskapet inte kriminaliserat samtidigt som homosexualitet stämplades som en sjukdom.
  Knappast ett samhälle som präglades av rent, sunt förnuft.

  Det finns mycket som är dåligt i dagens Sverige men det var inte bättre förr, det var sämre.

  • Du har alldeles rätt i ditt första påstående.
   Å andra sidan hade få hört ordet gruppvåldtäkt, man brände inte polisbilar och försökte inte döda blåljuspersonal som kom för att rädda liv. Man tände inte eld på flyktingförläggningar och urinerade inte på ambulanspersonal.

 18. De brott du Dag räknar upp är olagliga handlingar. Att lagar och domstolar sedan inte fungerar är illa och det är viktigt att som du Dag gör peka på dessa luckor i lagen.

  Våldtäkt inom äktenskapet var inte kriminaliserat när jag var barn, inte heller barnaga. Familjen kunde vara ett helvete för kvinnor och barn utan att det egentligen var olagligt!
  Det är skälet till mitt påstående att det var värre förr. Ett samhälle där våld mot kvinnor och barn ses som något naturligt är ett sjukt samhälle.

  I dag sker mycket hemskt som gruppvåldtäkter, våld mot blåljus personal men det finns lagar mot sådana handlingar även om de fungerar illa. Finns det lagar så finns det också ett litet hopp att de skyldiga grips och lagförs. Så var det inte i det tidiga sextiotalets Sverige när det gällde våldtäkt i äktenskapet och våld mot barn.

  • Jag tror att du har en lika stor skyldighet som jag att peka på missförhållanden. Då och framförallt nu.
   Gör det. På alla sätt du kan.

Kommentarer inaktiverade.