Jag delar ut gratis böcker till blåljuspersonal och vårdpersonal!

Är du polis, väktare eller brandman? Kör du ambulans, jobbar inom sjukvården, äldrevården, hemtjänsten eller som personlig assistent?

Då har jag julklappar till dig och dina kolleger, som ett litet tack för den fantastiska insats du gör!

I morgon, söndagen den 23 oktober mellan 12.00 och 14.00, får du hämta så många böcker du vill (så länge lagret räcker). I första hand handlar det om min ”best of”-bok ”Berättaren”

bera%cc%88ttaren_omslag_-127x200

men jag har också lite deckare över.

Välkommen att hämta på Holmbodavägen 34 i Rotebro (Sollentuna).

Du som bor någon annanstans i landet och inte kan komma och hämta, skicka en adresserad postens blå bokpåse (storlek L) till mig så får du en bok tillbaka. Skicka till Dag Öhrlund, Holmbodavägen 34, 192 77 Sollentuna.

God Jul i förskott på er, alla ni som utför några av samhällets viktigaste jobb!

11 svar på ”Jag delar ut gratis böcker till blåljuspersonal och vårdpersonal!

  1. Har läst en del i boken och kom att tänka på följande: Tänk om ”alla” blåljusare läser boken samtidigt och det kommer ett larm, och det hörs bara ett mumlande …jaja, jag ska rycka ut – måste bara läsa klart först… 🙂

  2. Tack ska försöka komma!

    Jag vill gärna skriva själv men ska försöka gå någon skrivarskola för att komma igång.

    Mvh Christina

  3. Vilket trevligt initiativ. Jag jobbar inom vården och en sådan gest känns både vacker och givmild. Är bosatt i Malmö så jag har ju i te vägarna förbi, skickar ingen postpåse heller för jag läser sällan böcker utanför jobbet. Däremot lyssnar jag numera väldigt mycket på storytel. Under många år har jag inte läst skönlitteratur beroende på små barn och en make som inte tyckte att det var ok att jag spenderade tiden med en god, spännande bok. Numera lever jag ensam, barnen är vuxna och utflugna och tiden är min egen… så nu jäklar… läser jag fortfarande inga böcker ;)) däremot lyssnar jag på ljudböcker så det står härliga till (säger man fortfarande så?). Hade ett vanisnnigt trist projekt i julas då golvlisterna i hela lägenheten skulle målas. Ett väldigt tråkigt arbete. Tog en god väns råd att börja lyssna på böcker. Det var det bästa rådet jag fått på många år och har nu avnjutit nästan alla dina deckare… väntar med spänning på när nästa kommer. Känner mig som ett barn som upptäckt något nytt. Så tack för alla dina böcker och faktiskt också att du är så aktiv på FB, både med de politisk kritiska inläggen men även när du dela lite mer privata inlägg om vad du hittar på, tavlor, vovven och framför allt hojen. Så tack och hoppas nu du får en bra dag imorgon och att alla visar din uppskattning för det du gör.

  4. Hej.

    Ett bra initiativ.

    Att bearbeta sina upplevelser via det skrivna ordet har många goda effekter, och jag hoppas att din gåva skall fungera som en sorts såningsmaskin.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

  5. Är det böckerna om psykopaten Silfverbielke som
    du inte lyckats bli av med ? Kan vara nyttigt för
    polisen att läsa om sina misslyckanden.

  6. Silfverbielke dom böckerna är ju kung,hemska men faaan vad bra dom är vill ha mera av dom 😀

Kommentarer är stängda.