Party, party …

Just hemkommen från Bra Böckers releasefrukost för förlagskollegan Åsa Hellbergs bok Sonjas sista vilja, tittar jag i kalendern och konstaterar åter att maj verkligen är böckernas tid, åtminstone för oss författare. Boksläppen är många, med allt vad det medför. Vi som har utgivningar på gång sliter med redigeringar och deltar i marknadsföringsmöten. Det är pr-arrangemang, releasefester, möten med bokhandlare och intervjuer i press, radio och tv. Kort sagt – skitkul!

Kompisfoto är viktigt! Här är jag och min nya författarkollega på Bra Böcker – Åsa Hellberg. Jag känner på mig att hennes mycket humoristiska bok kommer att bli en riktig storsäljare!

Åsa intervjuades av Bra Böckers Eva Ahlqvist och berättade om sina tankar och idéer bakom boken – inte minst att kvinnor som är ”femtiplus” sällan eller aldrig skildras i den svenska litteraturen.

Åsa och jag kommer att träffas en hel del under den närmaste tiden, i samband med olika pr- och försäljningsaktiviteter. Det är ju inte många dagar kvar tills min egen spänningsroman Till minne av Charlie K släpps med dunder och brak, vid ett releaseparty i Tylösand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till minne av Charlie K finns i bokhandeln den 17 maj.

Till releasefrukosten kom också författarna och bokförläggarna Lars Rambe och Sölve Dahlgren, som omedelbart placerade min förlagskollega Sandra Gustafsson mellan sig när det skulle fotograferas:

Och fotograferas görs det på de här tillställningarna! Ibland känns det som ett äkta Hänt i Veckan-party när alla författare vill plåta varandra. Tyvärr blev mitt snapshot av dem inte av bästa kvalitet, men du förstår kanske känslan:

Om några timmar är det dags för nästa releaseparty – förlaget Massolit firar släppet av kollegan Varg Gyllanders fjärde kriminalroman.

Skål för det!

 

 

 

4 svar på ”Party, party …

  1. Tänk, jag hade för mig att jag sa tusen tack här, men den kommentaren verkar ha flugit iväg. Då tackar jag nu igen och så ses vi i Halmstad. Hurra!

  2. Riktigt bra bok och jag hoppas att jag kan se fram emot en uppföljare? Gärna lite längre 🙂

Kommentarer är stängda.