Enkla steg till ett bättre liv!

Den 14 september 1991 vaknade Dag upp efter det som skulle ha varit en helt normal diskbråcksoperation. Han var förlamad från midjan och neråt och hade ingen känsel. Han fick veta att en läkare begått ett misstag och att han kunde se fram emot ett liv i rullstol.

Dag var 33 år och mitt uppe i en karriär som journalist och fotograf med världen som arbetsfält. Han hade överlevt en IRA-bomb i London, beskjutning i Brasilien och varit nära en dödlig flygkrasch i Thailand. Nu förändrades hans liv över en natt av en läkare i – Sverige.
En mycket lång och smärtsam väg tillbaka, började.
Förlamningen, tillsammans med en rad andra smärtsamma upplevelser (Dag och hans fru förlorade tre foster, hon blev utsatt för väpnat rån, deras hus började rasa samman och sex nära vänner dog i snabb takt under några få år), förändrade Dags perspektiv på livet och världen. Han insåg hur kort och viktigt livet är, vilka värden som verkligen betyder något och vad man kan och bör städa bort för att göra sitt liv friskare, gladare, mer inspirerande och innehållsfullt.
Naket självutlämnande, med en blandning av stor humor, allvar och eftertanke, tar Dag Öhrlund dig med på en fantastisk resa genom livet och ger tips om hur du med enkla medel kan vakna upp med ett nytt tänkande i morgon, på väg mot ett mycket bättre, gladare, mer innehållsrikt och mindre stressigt liv. Allt du behöver är dig själv, ett öppet sinne, ett block och en penna.
En riktig injektion av – inspiration!