Följ med på en resa du aldrig glömmer!

Dag Öhrlund är en mycket omtyckt föredragshållare och moderator, flitigt anlitad av företag, organisationer, myndigheter, skolor och föreningar. Dag har också varit värd och underhållande föreläsare för Svenska Kulturpärlor på slott och herrgårdar.

Under sitt äventyrliga liv har Dag varit utrikeskorrespondent i Hollywood, blivit beskjuten i Brasilien, överlevt en IRA-bomb i London, varit förlamad, rullstolsbunden och varit nära att dö flera gånger.
I sitt yrkesliv har Dag tagit över en miljon bilder, skrivit närmare 2 000 artiklar i olika ämnen och flera hundra krönikor som publicerats i mer än 150 tidningar och magasin i 20 länder.
Dag, som skrivit, fotograferat och deltagit i totalt 40 böcker, har rest och arbetat i 30 länder. Han pendlar mellan Sverige och Florida.
Dag, som är aktiv i barn- och ungdomsfrågor speciellt beträffande Internet, är också framgångsrik deckarförfattare. Tillsammans med Dan Buthler har han hittills publicerat åtta romaner varav den första, ”Mord.net”, snabbt såldes till nio länder samt som filmmanus till Hollywood och Sverige. Dag har under de senaste åren även kommit ut med egna fackböcker och romaner.