Om orden fattar eld – 1998
I Sollentuna Författarsällskaps första och genomgående mycket högkvalitativa antologi deltar jag med novellen ”Ull”, där äventyr, livsfilosofi och erotik blandas i ett hektiskt tempo.

Ordgärningar – 2000
I det så produktiva Författarsällskapets antologi deltar jag med novellen ”Dimitris Dans” som utspelar sig i olivlund på Cypern, där en vilsen man och en cypriotisk taxichaufför gör upp med sina liv under ett dramatiskt dygn. Jag har också tagit bokens omslagsbild.
Läs ”Dimitris Dans” här

När tankarna dansar – 2000 2002 (2:a uppl.)
I Sollentuna Författarsällskaps första poesiantologi deltar jag med flera dikter.
Läs ett utdrag här

Slaget vid Rotebro – 2001
I denna antologi från Sollentuna Författarsällskap medverkar jag med novellen ”En kväll på krogen” där både Döden, Rasismen, Moralen, Kärleken, Lyckan och många andra gestalter träffas vid vita dukar och stearinljus på en krog nära dig.
Läs novellen här

Dagdroppar – 2002
I Författarsällskapets andra renodlade poesiantologi deltar jag med dikter, och har även tagit omslagsbilden.
Läs ett utdrag här

Det går an – igen – 2003
I Sollentuna Författarsällskaps sjätte antologi deltar jag med ”Tötid”, en novell från ett känslomässigt fruset Sverige.

Möten – ordsatta bilder – 2006
”Möten” är Sollentuna Författarsällskaps sjunde antologi. Tillsammans med konstnärer från Sverige och flera andra länder har Sollentunaförfattare skapat en spännande antologi där vackra ord och bilder möts. Jag deltar med dikten ”Landet Inom Mig” och novellen ”Vemodet i Pitigliano”, för vilken jag hämtat inspiration i den lilla bergsbyn Pitigliano Toscana, Italien.

Favoriter – författare om författare – 2012
Det här är Skönlitterära Sällskapet Stockholm Nord:s fjortonde skrift, en antologi som innehåller precis det titeln antyder – ett antal texter om författare av andra författare.
Jag deltar med två historier, en om Jan Guillou och en om Sveriges mest publicerade författare – Kjell E Genberg som har skrivit 250 romaner och över 600 noveller.

Författarnas Sollentuna – 2014
I antologin “Författarnas Sollentuna” deltar jag med den självbiografiska och bitvis hårt kritiska historien “Från Hollywood till Hollywood”.
Utgivare: Skönlitterära Författarsällskapet Stockholm Nord
ISBN 978-91-637-3756-5

Älska noveller – 2014
I antologin “Älska noveller” bidrar jag med satiren “Stalin, snuten och jag”, som innehåller en dos kritik mot Södermalmspolisen efter vad jag själv varit utsatt för.
Utgivare: Ordberoende Förlag

Kvinnan och eken – 2014
Novellsamlingen “Kvinnan och eken” handlar om kärlek och relationer.
I min novell “Fröken Julie och Don Quijote” får vi veta vad som kan hända om ett gift par börjar chatta på Internet – var för sig …
Utgivare: Ariton Förlag

Insikter – 2014
I antologin “Insikter” medverkar jag med novellen “Tötid”
Utgivare: Ariton Förlag

Över en fika – 2014
I antologin “Över en fika” medverkar jag med novellen “Gud dricker kaffet svart”,
en annorlunda historia om vad som händer när jag träffar Djävulen, Döden och Gud
på en märklig bar.
Utgivare: Ariton Förlag

De sju dödssynderna – 2015-2016
Högmod – 2015
Girighet – 2015
Vällust – 2015

De sju dödssynderna är en serie på sju antologier – en om varje dödssynd – skrivna av 23 svenska författare från norr till söder. Alla författare skildrar dödssynderna ur ett samtida perspektiv. Jag bidrar med en lead story som går genom alla sju böckerna, i vilken barndomsvännerna Jessica (präst) och Susanne (domare) får nog av människor som kommer undan, och tar sakerna i egna händer.

Över en höstfika – 2015
Över en höstfika är en samling bestående av 28 vardagsbetraktelser. I min historia ”Den obeskrivligt vackra kärleken till en grythund” får du följa med till Clara Ko och hennes kafé, där märkliga existenser som Göran Grythund, Herman Häst, Bodil Bäver, Petra af Pudelz och en hel rad andra träffa för att dricka och diskutera livets storhet.