Dejta aldrig på en onsdag - Dag Öhrlund och Cornelia Södergren

Dejta aldrig på en onsdag

Dag Öhrlund och Cornelia Södergren

Dejta aldrig på en onsdag är en mycket humoristisk feelgood om de mest aktuella ämnena som finns – dejting och relationer, både på nätet och i verkligheten.

Christopher är hemligt kär i vännen Michaela, men har inte märkt något intresse från hennes sida.

När Michaela berättar att hon ska börja nätdejta ger sig även Christopher in i dejtingdjungeln.

En karusell av oförglömliga, ofta dråpliga och smått galna dejtingäventyr drar igång.

De två vännerna skriver till varandra och berättar, men inte allt, för vem vågar vara helt ärlig om sina misslyckanden och tillkortakommanden?

Medan Christopher undrar om Michaela någonsin ska börja se honom som något annat än en vän funderar Michaela på att ge upp och kanske gå i kloster istället. Men kärleken finns någonstans därute, det gäller bara att ha tålamod …

Den inbundna boken kommer ut 26 maj 2022, ljudboken kommer 27 juni.

’Förlåt, vännen! Det jag skrev i går var inte sant. Jag hade inte reggat mig på någon kontaktsajt tidigare och vet i ärlighetens namn inte varför jag skrev så … ville väl kanske bara se någon form av reaktion från dig. Men i kväll har jag gjort det. Reggat mig på både Tinder och Match.com så får vi se om någon hör av sig. Du undrar vad du ska skriva i din profil och herregud, älskade vän, du har ju för fan ALLT! Det räcker väl med att du lägger upp en bild? 😮)’

Dag Öhrlund och Cornelia Södergren. Foto: Knut Koivisto

Dag Öhrlund och Cornelia Södergren. Foto: Knut Koivisto

Dag Öhrlund är tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke och har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf.

Cornelia Södergren är författare, föreläsare, livscoach, kursledare och relationsterapeut med över tjugo års erfarenhet. Som författare har Cornelia skrivit romaner, självhjälpsböcker, faktaböcker, novellsamlingar, diktsamlingar och en barnbok.

Vill du köpa mina böcker?

Stöd helst din lokala bokhandel och köp böckerna där - så kanske din bokhandel finns kvar imorgon också...
Har de inte boken du vill ha i hyllorna just nu kan de beställa hem den åt dig.
Men böckerna finns förstås även online här: