Uppståndelsen – 2017

Sveriges värste seriemördare, psykopaten Christopher Silfverbielke, har tvingats fly landet sedan han förlorat sitt företag och hans hundratals miljoner blivit frysta av ekobrottsmyndigheterna.

Med nästan inga pengar på fickan har han kommit till Pattaya i Thailand. Hans enda chans att få bo på lyxhotell, dricka champagne och sniffa kokain är att vara gigolo åt den rika änkan Mary Jo Chaplain som är god för etthundrafemtio miljoner dollar.

Silfverbielke, som har stora planer för framtiden, lider varje dag av förnedringen i att umgås med Mary Jo och det blir inte bättre av att änkan vill ha vilda sexlekar.

På något sätt måste han komma bort från det asiatiska helvetet och ta sig vidare mot USA och de exklusiva salonger där han anser sig ha rätt att vistas. För det behövs dock ett enormt startkapital och Silfverbielke smider lömska planer där han inte tar hänsyn till något eller någon.

Men han vet inte vilka överraskningar som väntar honom …

Uppståndelsen är del åtta i den omåttligt populära serien om Christopher Silfverbielke – böckerna har hittills sålt i närmare 700 000 exemplar.

Vill du köpa mina böcker?

Stöd helst din lokala bokhandel och köp böckerna där - så kanske din bokhandel finns kvar imorgon också...
Har de inte boken du vill ha i hyllorna just nu kan de beställa hem den åt dig.
Men böckerna finns förstås även online här: